Uvjeti dostave

Uslugu dostave izvršava GLS Croatia d.o.o. i DHL International ili Hrvatska Pošta.

HRVATSKA
• Dostava za područje Hrvatske naplaćuje se 3 € (22 kn) za kontinetalni dio.
• Dostava za područje Hrvatske naplaćuje se 4,10 € (30,90 kn) za otoke
• Dostava za sve narudžbe u vrijednosti iznad 55 € (400 kn) je besplatna

Pošiljatelj snosi plaćanje poštarine i naknade za pouzeće, a primatelj mora, po pravilima Hrvatske pošte, snositi proviziju za uplatu novčanog iznosa na račun, koja iznosi 2,86% od iznosa pouzeća.

EU
• Dostava za područje EU naplaćuje se 12 € (90 kn)

OSTALE ZEMLJE
• Dostava za ostatak svijeta naplaćuje se 20 € (150 kn)

PDV (VAT) je uključen u izražene cijene dostave.

PAKIRANJE I VRIJEME DOSTAVE
U trenutku kad predate narudžbu na web trgovini, Nit by Ana Žarković zaprima vašu narudžbu, te ovisno o odabranom načinu plaćanja, kreće s pakiranjem pošiljke. Nakon narudžbe, pakiranje kreće u roku 10-20 dana, zavisno od toga imamo li odjevni predmet gotov ili ga trebamo dati izraditi. Kod kartičnog plaćanja i plaćanja pouzećem, pošiljka se izrađuje, pakira i šalje po primitku narudžbe, a kod plaćanja na transakcijski račun internet bankarstvom ili općom uplatnicom izrada i pakiranje počinje nakon primitka uplate.

Nakon pakiranja i slanja paketa, dostava ovisi o dostavnoj službi te se ona kreće od 48-72 sata za područje Hrvatske, 3-7 dana za otoke, 5-10 radnih dana za područje EU i ____dana za ostale zemlje.
Ukoliko ste odabrali način plaćanja pouzećem prilikom primitka pošiljke, molimo vas da pripremite točan iznos za plaćanje dostavljaču.
Ako želite dogovoriti poseban termin dostave, molimo vas da to navedete prilikom narudžbe u polje ‘Napomena’ kako bismo mogli vašu želju prenijeti dostavnoj službi. Daljnje mogućnosti s vama će direktno dogovoriti naš ugovorni partner.
Svi proizvodi bit će zaštićeni i zapakirani u kvalitetnu transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
Nakon otpreme vaše narudžbe primiti ćete e-mail poruku s brojem pošiljke i uputama za praćenje kako biste u svakom trenutku mogli provjeriti gdje se trenutno nalazi vaš paket.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Potpisom Kupca na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vidljivih vanjskih oštećenja.

U slučaju da kupljeni proizvod nismo u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome ćemo vas obavijestiti i dogovoriti eventualni novi rok isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora i povrat sredstava.
U slučaju bilo kakvih pitanja rado ćemo vam pomoći. Slobodno nam se obratite na e-mail adresu: shop@anazarkovic.com

Pin It on Pinterest